Referenties op Facebook

Marjanna Bremer Heetebrij: Wat ik het prettigst aan Leon vind is dat het paard voor de portemonnee gaat, dat hij niet tegen wil en dank een paard inbreekt maar opleert, dat hij vriendelijk en respectvol naar zijn dieren toe is, daarom vind ik Leon uniek.

Jorien van den Bogert-Berkers: Open minded, trekt geen overhaaste conclusies. Respect en geduld richting mens en dier. Goed kunnen anticiperen. Duidelijk kunnen uitleggen.

Wil Janssen: …een top vent, die je je zelfvertrouwen kan teruggeven. een lieve paardenman.

Soraya Beverwijk: Vandaag is Leon langs geweest om met Simba te werken. Het was een leuke en leerzame ochtend! Bedankt!

Soraya Beverwijk: Leon is vanmorgen langs geweest om weer met Simba aan de gang te gaan. Het was een goede training! Dank je wel, Leon!

Ellen Braakman: Leon, ik heb leuke tijden met je gehad, je hebt me leren vlechten, je hebt me leren mennen, je hebt me geleerd niet bang te zijn. Het ging altijd moeilijk mij op het paard te krijgen maar het lukte ons altijd. Alles wat we hebben gedaan in die tijd dat ik les van je heb gehad, heb ik dingen geleerd daarom vind ik het jammer dat je mij straks geen les meer geeft maar we komen elkaar vast wel weer een keer tegen.

Soraya Beverwijk: Complimenten voor Leon die zo bewust bezig is met het trainen van zijn paarden! Op die manier is het bekappen voor zowel paard als bekapper heel veel aangenamer. En clickertraining heeft zichzelf vandaag weer bewezen!

Paula Platzer: Sien heeft weer een super leuke les gehad bij Snowville Equine Behaviour. Waarmee maar weer bewezen is dat je heel veel meer leuke dingen in een les kan doen naast OP je pony rijden! Sien is erg trots dat ZIJ Sierra nieuwe dingen heeft geleerd Leon van Eersel 😉

Conchita de Maillie: Vandaag een super leuke en leerzame dag gehad! Als afsluiter nog gezwommen met Nadia in het meertje een stukje verder op..

Leanna Cramer: Joyce heeft even paardgereden en vond dit superleuk.

Janet van der Wijk: Leuke les gehad van Leon van Eersel. Mentaal best zwaar voor mij en puppy pony. Veel oefen werk.

Sandra Van De Klundert IJpelaar: Vandaag hele leuke dag gehad bij Leon met een workshop van Inge te blick. Weer veel bijgeleerd.

Paula Platzer: Vanmiddag heeft Sien haar eerste pony les gehad. En wat heeft ze genoten! Het weer was Kwalitatief Uitermate Teleurstellend maar ze heeft geen krimp gegeven en alleen maar breeduit gelachen (en heeeeel veel gekletst hahahaha) met dank aan superpownie Shiloh en Leon van Eersel!

Barbara Soppe-de Vries: Zeer kundige lessen gegeven vol plezier en passie. Aan alle paardenliefhebbers aan te bevelen.

Bianca Waasdorp: Altijd gezellig en je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan. Proberen altijd te helpen en je te steunen.

Jorien van den Bogert-Berkers: Een fijne plaats om op een ontspannen manier veel te leren over de omgang met paarden. Zowel met rijden als naast het paard. Zeer lieve paarden en mooie omgeving voor begeleide buitenritten. Mijn favoriete plek in Drenthe.

Soraya Beverwijk: Wij komen hier altijd zeer graag. De paarden hebben een mooie plek en komen niks te kort. Ook aan kennis ontbreekt het niet bij Snowville, je bent hier zeker op je plek als je (meer) wilt leren over omgang en training met paarden.

Referenties op Marktplaats

.Sandra: Ik volg regelmatig een les van Leon en vraag ook vaak om advies. Leon heeft me super geholpen met het terug krijgen van mijn zelfvertrouwen. Ook een buitenrit gedaan en na de zomer gaan we zeker terug voor nog een ritje!

Jessica Wolf: Leon komt al een aantal maanden bij ons op stal om ons te helpen door middel van het geven van grondwerklessen, aan onze Tinker merrie van 4 jaar. Dit doen we met veel plezier. We zijn echt super tevreden en we hebben al heel veel van Leon geleerd en natuurlijk zijn we nog steeds in opleiding 😉 Ik kan dus oprecht uit ervaring zeggen dat het aanrader is!

Milou: Prachtige omgeving, lekkere buitenritten voor ieder niveau wat wils, gezellige en leerzame begeleiding van Leon en bovenal: geweldige paarden! Niet alleen ontzettend mooi, maar ook enorm lief, betrouwbaar en all-traffic-proof. Zat Snowville maar dichter in de buurt, haha!

James6winter: Zeker een aanrader om te gaan rijden op deze Tinkers. Heerlijke paarden om op te rijden. Rustig, betrouwbaar en 100% verkeersmak. Alles is goed geregeld, afspraken worden altijd na gekomen en veel is bespreekbaar.Veiligheid voor ruiter en paard staan voorop. Maar ook gezelligheid. Een leuke manier om met de Tinkers een buitenrit te maken in een prachtige omgeving.

Siebers: Tijdje geleden met de Tinkers een super leuke buitenrit gehad. Super paarden en super begeleiding! Wij komen zeker nog een keer een buitenrit maken!

Grandelapin: Na wat heen en weer gemail had ik genoeg vertrouwen om een afspraak te maken. Mijn man (geheel onervaren) en ik hebben een stapritje gemaakt van ruim een uur samen met Leon. Mijn man wilde eerder nooit met mij mee paardrijden, er was ook nooit een echt geschikt paard voorhanden om eens samen een buitenrit te maken. Snowdon van Leon maakte het wel mogelijk! De paarden waren erg leuk, geweldig fijn om te rijden, braaf en daarbij 100% bomproof/verkeersmak! Wel zo prettig want om in het bos te komen moest er een klein stukje langs de weg gereden worden. Ik kom ook zeker nog eens terug, samen met onze dochter voor een langere rit met wat meer actie want ook dat is zeker mogelijk met deze paarden! Daarbij is het gezellig dat Leon mee gaat als gids en begeleider, wij vinden het alleen maar goed dat hij zijn paarden niet zomaar meegeeft en altijd zelf mee gaat.

I: Super leuke gezellige rit gehad!!!Komen gauw terug….goede begeleiding en geweldige tinkers!!!voor iedereen aan te raden!!!!!!

Kim en Esmee: Superleuke rit gehad! tinkers zijn superbraaf en verkeersmak. Komen zeker nog eens terug.

Jacq.: Mijn dochter en ik hebben echt genoten van de rit! De tinkers zijn heel braaf en de omgeving is super mooi, bos, heide en door het water geweest. Onderweg nog 2 hertjes gezien. Ook zonder ervaring (zoals ik) echt super om te doen. Zodra we de kans hebben komen we terug. Leon is heel rustig en gezellig. Zeker een aanrader voor iedereen!!!!! Leon nogmaals bedankt ook namens Lindsey ze vond het geweldig