21 hours ago

Snowville

Die is handig!!!

Cheddar
Take a seat on this wheelbarrow.
chdr.tv/rfy
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Inez Haan met kar! 😎

Michel Kiers echt iets voor jou! 🤣🙈

Too small .. or too much horses... 🤔 NO .. let just say its too small.. 😄😄 traktor is better

Jette Staaks iets voor pap😉😁

alle stinds aanpassen en aanschaffen

Hannah Scobell 😂

Astrid Heijnen 😂🐎🐴

John van Vlimmeren die moeten we echt hebben.

Kun je die niet importeren met je nieuw e winkel!

Ik vraag me af of die nog rijd in een wat blubberige en of los zanderige bodem.. Ding werkt op zelfde principe als een zitmaaier en die zit ook snel vast.

Marco Wagemakers, kun je gelijk een paar karretjes achter hangen 😉

Ooooooeeeeeee kickeeeee die willen wij ook 🤪

Arné Van Vossen 👌👌

Jolanda Bpb

Jeroen Arentsen, Idre Arentsen precies wat we nodig hebben!

Linda Hengstmengel Mooy Marjolein Herrings-Leunis love it

HE Dedert

Monique Bijl en Monica Braat dir moeten wij hebben!!!!!!!

Wauw! Die is echt leuk! 😂👍

Joost Dorst deze wil ik😜

Stal Loenen Laag-Soeren

2 days ago

Snowville

Dat is nog eens kamperen met je pony!

Emma Massingale
Its summer and what better time to head out for a spot of Glamping! Watch out they don't end up at a campsite near you!! (*its to late for those coming on my adventure clinics! lol) (BEST WITH SOUND ON)

(You can see Albert, Ernie and all the tribe live in action on our autumn tour! See www.emmamassingale.com/tour)

Mole Valley Farmers Equestrian Dengie Horse Feeds NAF Hot Horse Shower Urban Horse Cavallo Hoof Boots
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Marina Chatzoudis

Lisette Lisette kamperen is leuk!!!!!!!😂

Geweldig 😍

Et sødt lille gnom ❤️🌹

5 days ago

Snowville

Wat is ze mooi hè? En zo leuk samen met d'r vriendin Hima.

Railey, 1 jaar, 1.45m
Shamrock Go-Go X Toss.

Een nieuw thuis is bespreekbaar. Hogere prijsklasse.
... See MoreSee Less

Wat is ze mooi hè? En zo leuk samen met dr vriendin Hima.

Railey, 1 jaar, 1.45m 
Shamrock Go-Go X Toss.

Een nieuw thuis is bespreekbaar. Hogere prijsklasse.Image attachmentImage attachment

Comment on Facebook

Toss? Ik dacht Hilde? Maar hoe dan ook. Ze is prachtig 💖

Prachtig 😍

Gaaf dier 😍

Mooie foto’s geworden!🤩

Bianca Ellens 😍

6 days ago

Snowville

Wanneer je kleuter zelf zijn speelgoed mag uitkiezen...

Monte houdt van balanceren en muziek maken 😍

Colorado van samenzijn en de huishouding (mestvork/kruiwagen) 😂

Wat zou jouw beste vriendje/vriendinnetje uit kiezen uit zijn/haar eigen speelgoed?
... See MoreSee Less

Wanneer je kleuter zelf zijn speelgoed mag uitkiezen...

Monte houdt van balanceren en muziek maken 😍

Colorado van samenzijn en de huishouding  (mestvork/kruiwagen) 😂

Wat zou jouw beste vriendje/vriendinnetje uit kiezen uit zijn/haar eigen speelgoed?Image attachment

Comment on Facebook

Ik vermoed de pion, daar kun je mooi mee gooien 😆

Mijn 2 jarige de grote bal🙈 net Ronaldo

Maggie gaat niet kunnen kiezen, die wil alles

Mijn jaszak of heuptasje #snoepjes

2 weeks ago

Snowville

Heeft jouw paard al genoeg maatjes? 🐴🐎 ... See MoreSee Less

Heeft jouw paard al genoeg maatjes? 🐴🐎

Comment on Facebook

Jazeker plan A 2 paarden, plan B veulentje erbij en uiteindelijk plan C dochterlief moet ook een eigen pony. Tja zo kom je op 4😉 conclusie plan A mislukt🤣

Elise 😀

Ans Huber ik denk dat brandon eenzaam is, denk je ook niet 😂😂

Ik twijfel 🤔🤔🤔

Eveline Esser, hoe noemen we het ook alweer? Tinker stal Vinkeveen? 😂

Hmmmmm🤔😂😂🐴🐴🐴🐴

Oh dan.....😂

Nee ik vind dat er nog 1 zeker bij moet

Esmée de Jong

Driftig op zoek 😎

Kirsten Tops Ike 😀

3 weeks ago

Snowville

Zo'n twee weken geleden beschreef ik hier wat ik nu eigenlijk doe en beloofde ik jullie de volgende keer te beschrijven hoe ik dan te werk ga.
Dus...

Hoe ga ik te werk in de trainingen?

Het trainen van mens en dier is een breed begrip. Er zijn talloze methodes ontwikkeld in binnen- en buitenland. Diverse goeroe's staan nu en dan op, met talloze volgelingen. Men lijkt keer op keer het wiel opnieuw uit te vinden en de grote menigte volgt blindelings de route tot succes. Zijn deze goeroe's nu zo goed in het trainen van hun diersoort? Ze hebben in elk geval veel succes in het trainen van de mensen die besluiten te gaan volgen.

De mensen die ik graag zie trainen, hoor spreken over het trainen en die mij zowel inspireren als keer op keer raken, dat zijn vaak geen goeroe's. Dit zijn vaak mensen zoals jij en ik, maar ook succesvolle wetenschappers die educatie hoog hebben staan. Die inspiratie, dat kippenvel, daar doe ik het voor. Verder kijken dan dat wat je ziet. Voelen. Analyseren. Reageren.

Als je traint zonder een vaste methode, blijf je veel meer openstaan voor nieuwe ideeën. Ik baseer mijn trainingen zowel op gevoel als op kennis. Ik sta open voor nieuwe ideeën vanuit elke uitgangspositie, terwijl ik de bestaande ideeën vanuit de wetenschap en mijn eigen rugzakje probeer toe te passen en te herhalen. De wetenschap kan niet bestaan zonder gevoel voor creativiteit. Anders zouden wij nog altijd die holbewoners van vroeger zijn en zou de evolutie van de mens net zo snel gaan als de evolutie van de eekhoorn in het bos. Creativiteit, dé grootste menselijke eigenschap, is gebaseerd op vertrouwen op je gevoel. Durven te falen en de gebaande paden verlaten. Toen ik in 2011 voor het eerst naar buiten kwam met mijn trainingen onder de noemer "Creative Horsemanship", werd ik nog raar aangekeken. Raar, oftewel nieuw. Helaas te vroeg en ik schoot mijn doel voorbij.

Zowel mens als dier leren volgens de leerprincipes, wetenschappelijke termen word je vervolgens mee om de oren gegooid als je je hierin gaat verdiepen. In mijn trainingen probeer ik dit te vertalen in "Jip en Janneke-taal" voor degenen die liever praktisch aan de gang gaan. Dit betekent per persoon aanpassen, net zoals je per dier je vooraf gestelde plan bij dient te stellen. In de paardenwereld is het nog een redelijk nieuw gegeven dat je met voerbeloningen uitgesteld kan belonen. Positief bekrachtigen, R+, clickertraining. Daar heb je ze al, enkele termen. Naast de meer traditionele trainingen en de populaire natural horsemanship, is dit nog een ondergeschoven kindje die argwanend wordt bekeken. Mijn persoonlijke missie is om deze argwanende mening te veranderen en mensen kennis te laten maken met een andere manier van trainen, geïntegreerd in de voor hun bekende manier van trainen. Het nieuwe trainen. Iets wat bij honden al veel meer standaard begint te worden.

Ik heb de jaren voorafgaand aan nu geïnvesteerd in diverse theoretische en praktische opleidingen, cursussen en workshops en privé-lessen en zelf praktiserend experimenteren. Ik heb geleerd voor de kennis, ik heb geoefend voor de vaardigheden. Ben ik er dan?

Wat ik eerder los van dit alles zag, maar in de loop der jaren meer en meer samenkwam... is de emotie erachter.
In een persoonlijk gesprek tijdens een interessante cursus bij één van de goeroe's, werd het mij al verteld. Je hebt de theorie, je hebt de praktijk, maar nu nog vertrouwen op je gevoel. Dat heeft even geduurd voordat dát echt bij mij doordrong en ik nu misschien wel meer gedreven in ben dan de goeroe's zelf. Want diezelfde goeroe riep ook "Laat de emoties buiten de ring". Gevoel wel, emoties niet. Sorry?!

In mijn eigen persoonlijke ontwikkeling zijn alle emoties vrij intens voorbij gekomen, veelal omdat ik ze niet wilde beleven en al helemaal niet wilde laten zien. Als ik ze dan vervolgens vrij intens wel liet zien, leverde dat ook niet het gewenste resultaat op. Nooit. Ik deed onderzoek naar de emoties van de mens en de gevolgen hiervan bij (de training van) dieren. Niets wetenschappelijks, wel gebaseerd op zoveel mogelijk bekende wetenschap. Het bleek (uiteraard) dat de emoties, puur als ze zijn, nooit in de weg staan van zuivere communicatie. Emoties mogen er zijn. Iets wat in onze maatschappij niet altijd eenvoudig is. En jahoor, tuurlijk gaat dit ook bij mij geregeld mis. Ik faal geregeld. Gelukkig! Van falen leren we.

Ik ben geen officiële instructeur of coach, mijn diploma's gaan over andere vaardigheden. Overigens spijker ik mijn didactische vaardigheden waar mogelijk bij, zo ben ik bijvoorbeeld momenteel in opleiding tot kynologisch instructeur. En voor het coach-gedeelte, stort ik mij in diverse bronnen en cursussen om te begrijpen waar mijn gedachten heen gaan. Niet alleen voor mijzelf. Ook voor jou.
Nogmaals ik ben (nog) geen traditionele instructeur of coach in die zin dat ik daarvoor ben opgeleid door erkende instanties.
Ik ben een trainer, met een praktische achtergrond in instructie/educatie/coaching/gedragstherapie door mijn activiteiten en educatie. Naast de dieren, train ik ook graag de mensen. Inclusief hun bijbehorende emoties.
In de toekomst hoop ik te voldoen aan de gevestigde normen als coach en instructeur, deze weg duurt wat langer om zowel financiële prioriteiten als principele obstakels.

Dus, hoe ga ik te werk in mijn trainingen?
Ik integreer positief bekrachtigen in de horsemanship.
Ik stimuleer creativiteit en vertrouwen.
Ik geloof in oprechtheid en plezier als sleutel tot samenwerking.

Leon van Eersel
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

En precies dat maakt het uniek en authentiek 😀

Prachtig geschreven🙏🍀

Goed verhaal! Voelt als vertrouwd verhaal althans het eerst overgrote deel. Niemand kan je gevoel bijbrengen anders dan je zelf. En eerlijkheid is daarbij een van de belangrijkste voorwaarden. Je moet dus een inspirerende kerel zijn. (Ken je alleen digitaal natuurlijk. 🙂 maar mijn gevoel is duidelijk)

Dat is toch precies waar het om gaat ?!?!!!!! 😁👍

4 weeks ago

Snowville

Bay & white colt, 2018

Dam: Chayenne
Sire: KashmirBay & white colt, 2018

Dam: Chayenne
Sire: Kashmir
... See MoreSee Less

4 weeks ago

Snowville

Trainingen in West-Brabant!

Vrijdag 12 juli ben ik in de middag van 12.00u tot 16.00u in Nispen om enkele (nieuwe) klanten te begeleiden. Dit zal met regelmaat een terugkerende route zijn.
Zit je in deze regio (zie kaart), dan kan je vantevoren of naderhand aansluiten op de route en zo de reiskosten delen!

- clickertraining integreren in de horsemanship
- horse agility
- hersenwerk voor paarden
- angst en onzekerheid bij paard en mens
- jonge paarden

Ik zie je dan!
... See MoreSee Less

Trainingen in West-Brabant!

Vrijdag 12 juli ben ik in de middag van 12.00u tot 16.00u in Nispen om enkele (nieuwe) klanten te begeleiden. Dit zal met regelmaat een terugkerende route zijn.
Zit je in deze regio (zie kaart), dan kan je vantevoren of naderhand aansluiten op de route en zo de reiskosten delen!

- clickertraining integreren in de horsemanship
- horse agility
- hersenwerk voor paarden
- angst en onzekerheid bij paard en mens
- jonge paarden

Ik zie je dan!

Comment on Facebook

Je bent van harte welkom om in Zundert een bakkie te komen doen 😘

Wat leuk Leon. Das een flinke route!

Net niet op de kaart....

Prachtig! 🍀

Sandra!!!

Op 15 min van bij mij 🙂

Heel veel bekenden in die regio 😁

Leon, mocht je tijd hebben, kom je dan aanwaaien? Niet voor een training, maar voor een bakkie en/ of hapje 🙂

4 weeks ago

Snowville

For sale: buckskin colt Monte Carlo (2018)

Pictures taken 20-06-2019

Dam: Charlène from Snowville (s: Taffy)
Sire: ITS Amadeus

He will finish as adult around 1.42m / 14.hh

€3000,-
Located at The Netherlands (Emmen)For sale: buckskin colt Monte Carlo (2018)

Pictures taken 20-06-2019

Dam: Charlène from Snowville (s: Taffy)
Sire: ITS Amadeus

He will finish as adult around 1.42m / 14.hh

€3000,-
Located at The Netherlands (Emmen)
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Søde gnoms 😊😊🐰🐴

Sanne Loerakker eentje erbij?

Bianca Van de Waart😍

4 weeks ago

Snowville

Ik heb het idee dat deze ezel vooral ook een maatje mist, maar wat een uitbundigheid! Nog niet eerder gezien bij een ezel.

LADbible
This donkey, aptly named 'Donkey', gets treated to a new toy every week 😁😁
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Onze Ludwig is ook zo een speelvogel 😂😂

Ja deze ezel staat helemaal alleen helaas, de eigenaresse zegt dat ze hem er elke dag uithaalt en knuffelt dus dat dat genoeg is. Erg sneu

klinkt moordlustig hahaha

Miriam Habets zo een ezel erbij 😍😍

Dat idee had ik dus ook! En klopt dus ook begrijp ik nu. Alsof een knuffel van een mens een ezelmaatje kan vervangen. Hoe dom kun je zijn om zo te denken!😕 weer zo'n egoïst😠

1 month ago

Snowville

Serieuze fokkers gezocht!

Graag zou ik voor educatieve doeleinden enkele fokkers willen interviewen over hun ervaringen met en zienswijze over het fokken van paarden.

Naar wat voor fokkers ben ik op zoek?
- specifiek fokdoel in type of ras
- minstens 10 jaar (liever nog meer) ervaring in de paardenfokkerij
- openstaan voor openbaar informeren van de uitkomsten aan lezers en toehoorders
- geen tinkers/cobs/drumhorses (reeds in portfolio)
- Nederlandstalig / Engelstalig
- bij voorkeur in Nederland, uitzonderlijk een enkeling in het buitenland om ook buiten het kader te kijken

Alvast bedankt voor jullie hulp!

P.s. De informatie uit het interview zal niet openbaar op persoonlijke aard negatief gebruikt worden door mij. Het gaat mij om een algemeen beeld in de diversiteit met praktijkvoorbeelden.
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Misschien Wilma Brinkman van stal Stal Vredenheim, zij fokt oa het Groninger ras! Echt een topfokster!

Jenny van der Veer 🤗

Alexandra Tiggelman zouden jouw vrienden uit Brabant hier aan mee willen werke? Met de Friezen?

Franny Alblas?

Annabel van den Berg

Karin van den Berg? Misschien wat voor jou met de ijslanders?

Petra de Wit ??

Snowville ik fok de Barokke Frederiksborgers, fokker sinds 2005. Wij fokken zeer gericht.

Ton Duivenvoorden.

Heb 33 jaar Lipizzaners gefokt en sinds 15 jaar ook Frederiksborgers. 😊

Levend Landgoed NOVA // Nanda Smit-le Poole 🐎

Wij fokken hier al zeker 10jaar nmprs en amha miniatuur paardjes 😊

Nadine?

Sandra Van de Velde?

Jacqueline Bijlard jullie prachtige Friese in beeld.

Hier ruim 10 jaar ervaring met fokken met amerikaanse minipaarden, van alles meegemaakt, van red bag bevallingen, pootjes verkeerd liggen, hengstveulen zonder piemel waar geen dierenarts van gehoord had toen, en zelf heel veel aan het puzzelen.Ondanks het 24 uur intensief waken en je staat erbij en veulen tijdens uitdrijving overleden, het verdriet van de moeder,ons en de kudde etc... Dus ja inspiratie genoeg voor een interview.😉

Marije Rauwerda Cunera Rauwerda

Top! Dat gaat goed komen. Ik zal binnenkort met een aantal contact opnemen.

Ik heb ondertussen 10 personen aangeschreven, bedankt voor het meedenken allemaal.

1 month ago

Snowville

Ik krijg geregeld de vraag wat ik nu eigenlijk doe.
Die mensen kennen mij niet zo goed of zijn niet goed bekend met het trainen van paarden vanaf de grond.

Paardenminnend Nederland (en daarbuiten neem ik aan) groeit op met het idee van dat het paard er is om op te rijden. Een paard houd je om mee te gaan rijden. Je gaat op les om te leren paardrijden.
Gelukkig weten steeds meer mensen beter en trainen het paard voorafgaand aan het inrijden en daarna ter afwisseling naast het rijden... vanaf de grond.
Voor mij is grondwerk veel uitnodigender dan het rijden. Omdat ik het trainen van een paard net zo zie als het trainen van welk ander dier dan ook.

Voor mij is de term grondwerk een overkoepelende term voor ALLE werkzaamheden waarbij de persoon met twee benen op de grond staat of loopt en een paard traint. Velen komen niet verder dan longeren of wandelen. En werken aan de hand wordt veelal gezien als een klasse apart. Voor mij is het één niet belangrijker dan het ander voor elk paard. Dat is geheel afhankelijk van de situatie en de doelstelling.

Ik rijd paard. Maar steeds minder vaak en met minder passie. Mijn passie voor de paarden blijft. Mijn focus ligt dus niet bij het rijden. En al doe ik mijn best, mijn focus én mijn talent ligt ook niet bij het gymnasticeren van het paard. De tijd en het geld dat ik daar in investeer zie ik als noodzakelijk kwaad, omdat ik ook wel weer wil rijden. Met het nodige gemopper mijnerzijds, het gaat absoluut niet vanzelf.
Mijn focus en naar mijn mening mijn talent ligt op het vlak van trainen in spel, onderzoeken en ontspanning. Dit is in velerlei situaties in te zetten.

Om niet voorbij te gaan aan fysieke uitdagingen, ontwikkel ik mij op diverse fronten. Door de basis op orde te hebben, signaleer ik eerder waarom een oefening niet wilt of waarom het paard het ene moment iets wel accepteert en het andere moment niet.
Deze inzichten en meer neem ik mee in mijn trainingen, vanaf de grond, als ik met mijn eigen paarden train en bij klanten. Dit alles in de juiste energie, met de juiste intentie en op een zo vriendelijke mogelijke uitnodigende manier.

En ja, zeker ook ik ben wel eens uit balans of kom tijd tekort en dan gaat het niet 'vanzelf'.

Dus, wat doe ik nu eigenlijk?
Ik train paarden en hun eigenaren vanaf de grond.
Paardeneigenaren leren kijken, voelen, ervaren.
Paardeneigenaren leren te laten onderzoeken, afwachten én timen.
Jonge paarden helpen in hun traject tot werkdier.
Angstige/onzekere paarden helpen met hun nieuwe situatie.
Bij paarden met verkeerd aangeleerd gedrag, op zoek naar nieuwe inzichten.
En ga zo maar door in de variatie.

Hoe doe ik dat? Daar kom ik een volgende keer op terug.
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Heel mooi geschreven en ik vind 't een prachtige missie!

Een paard, hond of ander dier kan niet denken als een mens, wij kunnen het wel andersom leren! 🙂

Mooi omschreven. Wij hebben een tinker. Bij ons geboren. Mijn dochter heeft er tot vandaag de dag veel tijd in gestoken. Het grondwerk. Het vertrouwen. Het spiegelen. Wat een band hebben zij en die zie ik elke dag sterker worden. Staat hij op het land achterin... ze roept zijn naam , hij kijkt naar haar en komt aangerent. Zo mooi om te zien. Schud ze met haar vinger dan schud hij nee. Draait ze met haar vinger dan draait hij een rondje. Staat ze naast hem dan buigt hij enkelt zijn hoofd naar die kant. Zowel links als rechtsom. zo mooi allemaal. Ze leren zo snel. Wat zijn ze slim!!! Hij is pas 5 jaar (5 mei). Echt een “ Once In A Lifetime Horse”. En nog lang niet uitgeleerd. Ze leren zoveel van en met elkaar. Trots op Beau en McCloud!!!

The Horse Knows. He Knows If You Knows. He Also Knows If You Don’t Know. 😉

Mooi omschreven en heel herkenbaar😉

Rondje Brabant Leon? Petra AdriaanseAlexandra KleijburgPaula Snoeijers

Mooi.... ❤️

1 month ago

Snowville

Per vandaag zijn wij een leverancier rijker!

In onze regio is bezorgen mogelijk en uiteraard kunt u bij ons terecht om af te halen. Vanaf vrijdag hebben wij standaard een assortiment op voorraad.

Het assortiment komt eerdaags in de webshop www.figarofriends.nl, zodat u daar alle informatie op een rij heeft.
... See MoreSee Less

1 month ago

Snowville

Summer is near! Enjoy your time!

Is er nog animo voor een volwassenenkamp met horsemanshiptrainingen?
De nieuwe manier van trainen, vanuit wetenschappelijk oogpunt. Maar naast de leerzame momenten, vooral gezellig!

www.snowville.eu
... See MoreSee Less

Summer is near! Enjoy your time!

Is er nog animo voor een volwassenenkamp met horsemanshiptrainingen?
De nieuwe manier van trainen, vanuit wetenschappelijk oogpunt. Maar naast de leerzame momenten, vooral gezellig!

www.snowville.eu

Comment on Facebook

Jaha! Maar dan wel r+ Horsemanship, geen gesnok aan touwhalsters of gejakker met leadropes. Maar volgens mij zit dat bij jou wel goed. En er moet iemand vanuit deze kant ook gaan ivm manke arm en niet kunnen autorijden... Tis een beetje een gribuseind met het ov....

Hvor er de søde de gnoms ❤️🌹😊🦄🐰

Leuk!

Leuk!!

Ligt eraan hoe, wat, wanneer, hoe lang en kosten Leon van Eersel😉😉!

Met eigen pony? Ligt eraan hoe lang, wanneer en wat het kost.

Ja ben erbij!

Ik heb een FB evenement aangemaakt om hier verder over te brainstormen... en een mogelijke data geprikt. www.facebook.com/events/368545973797315/?ti=as

1 month ago

Snowville

Vandaag was de jonge paarden doe-dag, wat een storm jongens! Op het eind nog een flinke bui, maar we hebben het weer overleefd.

Onderzoeken, rust creëren, beleefdheid, bewustwording, andere paardjes, andere omgeving. Voor een ieder de eigen doelen. Goed bezig, dames!
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Ik zie die bogen wel eens vaker staan, maar vraag mij dan af hoe zoiets gemaakt is en hoe staat het vast in de grond, kan jij mij daar een antwoord op geven?

Wat leuk...volgend jaar kom ik ook met bobbi😊

Was weer leuk en leerzaam 😄

Onze jongens zijn nog te jong. Wellicht volgend jaar!

Ik vond het ook erg leerzaam, al was die van mij heerlijk stronteigenwijs soms, het is de leeftijd zullen we maar zeggen 😂

1 month ago

Snowville

Geluksmomentjes

Laten we ze delen, ze vieren.
Niets is te gek of te kinderachtig.
Het zit hm vaak in de kleine dingen, de verwonderingen.

Van de vader die voor zijn dochter meer wilt leren in de omgang met paarden.
Tot de ervaren hondentrainster die het nieuwe trainen ontdekt in de opleiding van paarden.
De puber die haar eigen paard van veulen af aan op ziet groeien en elkaar laten openbloeien.
Tot aan de levenservaren vrouw die een duwtje in de rug nodig heeft in de motivatie om bezig te gaan.

Zoveel mensen, zoveel wensen. Heerlijk cliché, maar dat is oké.
Dat moment dat hij ontdekt hoe verfijnd lichaamstaal is. Het moment dat zij straalt bij de momenten van herkenning.
De tijd van opgroeien en de tijd van terugkijken naar hoe het is geweest.

We mogen er allemaal van genieten.
En ik geniet graag met je mee.
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

❤ zo heb ik jaren gereden , maar sinds ik moeder ben was ik bang.( tevens heb ik ptss na nare jeugd) Afgelopen vrijdag kreeg ik van mijn man de allerliefste tinker merrie. Ik was als de dood om erop te stappen. Maar gisteren gallopeerde we al door de bak , en reden we over straat langs al het mogelijke verkeer. En zonder angst! Ik heb gehuild van geluk. En hoop dat iedereen hetzelfde gevoel mag ervaren❤

Zo fijn dat je hier was, nu eerst even laten bezinken maar ik voel weer leven in het stuk paardenpassie 😉

2 months ago

Snowville

Figaro & Friends AKTIE Juni 2019

Like, volg, koop en win wellicht je aankoopbedrag terug!

Voorwaarden:
- Deze actie loopt van 03-06-2019 t/m 30-06-2019 (23:59u).
- Aankoop in deze periode.
- Volg Figaro & Friends op Facebook
- Naam van je Facebookprofiel moet overéénkomen met de naam bij de bestelling / aankoop.
- Deze actie is opgezet door Figaro & Friends en gaat buiten de organisatie Facebook om.
- Figaro & Friends mag besluiten een persoon uit te sluiten van mededinging zonder opgaaf van redenen. Dit in geval van bijvoorbeeld valse naam, valse gegevens of opruiend gedrag.
- Je aankoop betreft een bestelling via de webshop www.figarofriends.nl, via mail (info@figarofriends.nl) / FB, aan huis of tijdens de jaarmarkt in Nieuw-Amsterdam op 21 juni 2019.
- De winnaar krijgt het aankoopbedrag van één artikel retour exclusief de verzendkosten.
- Meerdere aankopen in juni? Meerdere kansen!
- De loting verloopt per afrekening en het duurste artikel dingt mee.
- De trekking van de winnaar vind plaats op 2 juli en wordt die dag bekend gemaakt met een post op de Facebookpagina van Figaro & Friends.

Delen van dit bericht vergroot niet je kansen, maar wordt wel op prijs gesteld. Zorg er dan voor dat je het complete bericht deelt inclusief de tekst!

Succes! Het team van Figaro & Friends.
www.figarofriends.nl / info@figarofriends.nl
... See MoreSee Less

Load more